Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Gratiniran oslič z blitvo in bananovi loki

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 31. 08. 2022 / 10:10
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 31.08.2022 / 15:10
Gratiniran oslič z blitvo in bananovi loki
Gratiniran oslič z blitvo. FOTO: S. Bernarda Gostečnik

Gratiniran oslič z blitvo in bananovi loki

Gratiniran oslič z blitvo.

Fileje posoli, popopraj in pokapaj z limoninim sokom. Blitvo blanširaj. Kose ribe položi na pekač, obložen s papirjem za peko. Po vrhu filejev razporedi blanširano blitvo in z dresirno vrečko nabrizgaj na vsak kos bešamel. Gratiniraj v pečici pri 180 °C 10 minut.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh