Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Goveja pljučna pečenka v omaki

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 14. 12. 2022 / 11:59
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 14.12.2022 / 12:54
Goveja pljučna pečenka v omaki
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Goveja pljučna pečenka v omaki

Meso posoli, popopraj ter opeci v vročem olju z vseh strani, da dobi lepo barvo. Potresi ga s čebulo in narezano zelenjavo ter posodo pokrij s pokrovko. Meso z zelenjavo duši do mehkega 1–2 uri. Po potrebi po malem prilivaj krop. Proti koncu prilij smetanov podmet in še nekaj časa duši. Zelenjavo daj na ogret krožnik in po vrhu naloži narezano meso.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh