Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovno sporočilo Škofjeloškega pasijona – tretjič

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 26. 03. 2021 / 17:13
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.03.2021 / 17:38
Ustavi predvajanje Nalaganje
Duhovno sporočilo Škofjeloškega pasijona – tretjič

Duhovno sporočilo Škofjeloškega pasijona – tretjič

O tretji sliki, Peklu, je predaval p. Marjan Kokalj, posnetek si bo možno ogledati nocoj.

O tretji sliki, Peklu, je v Kapucinskem samostanu Škofja Loka predaval jezuit p. Marjan Kokalj, prvi režiser ponovne uprizoritve Škofjeloškega pasijona (1999 in 2000). FOTO: zajem zaslona



Škofjeloški bratje kapucini so v sodelovanju s Pasijonskim vetrom v postnem času pripravili že tretje predavanje o duhovnem sporočilu Škofjeloškega pasijona.

O tretji sliki, Peklu, je v Kapucinskem samostanu Škofja Loka predaval jezuit p. Marjan Kokalj, prvi režiser ponovne uprizoritve Škofjeloškega pasijona (1999 in 2000).

Posnetek predavanja danes ob 19.30

Posnetek predavanja si bo mogoče ogledati danes, v petek, 26. marca 2021, ob 19.30 na spletni strani in facebook kanalu Pasijonskega vetra ali na FB strani Škofjeloškega pasijona.

Uvodni nagovor je imel gvardijan škofjeloškega kapucinskega samostana br. Jožko Smukavec, za spremno besedo je poskrbela koordinatorka gibanja Pasijonski veter Andreja R. Megušar.

Dnevi Škofjeloškega pasijona

Predavanje je potekalo v prostorih Kapucinske knjižnice, v kateri hranijo tudi srednjeveške inkunabule, Dalmatinovo Biblijo in rokopis Škofjeloškega pasijona izpod peresa patra Romualda.

Dogodek je vključen tudi v program Dnevov Škofjeloškega pasijona, ki so v jubilejnem letu 2021 posvečeni obeleževanju njegove 300-letnice, trajajo pa še do 25. aprila.

Kupi v trgovini

Novo
Neoprostljivo
Zgodovina
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh