Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni koncert ‘Stopimo skupaj za brezposelne’

Za vas piše:
STA
Objava: 04. 11. 2009 / 07:34
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dobrodelni koncert ‘Stopimo skupaj za brezposelne’

V sodelovanju s Slovensko Karitas in z Rdečim križem Slovenije ga nocoj prireja Televizija Slovenija

Televizija Slovenija v okviru svojih humanitarnih akcij Stopimo skupaj v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije in Slovensko Karitas znova prireja dobrodelni koncert, tokrat z namenom zbiranja sredstev pomoči za mnoge, ki so v obdobju krize ostali brez dela. Koncert se bo začel nocoj ob 20. uri, televizija pa ga bo neposredno prenašala na prvem programu.

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Anika Horvat in Slavko Ivančič, Čuki, Oto Pestner, Vlado Kreslin, Eroika, Adi Smolar in Mestni postopači, Orleki, Helena Blagne in štirje tenorji, Andrej Šifrer, Regina, Elda Viler in Ana Dežman, Modrijani in Natalija Verboten, Ivan Hudnik in Irena Vrčkovnik, Aynee, Spev in Tanja Žagar, Tadej Sadar, Slovenski oktet ter Veseli svatje.

Tokratni projekt nastaja v sodelovanju razvedrilnega in informativnega programa, med glasbene točke pa bodo vključili tudi nekaj reportaž. Predvideni so tudi vklop v živo iz Pomurja in pogovori z izbranimi gosti v studiu. Prireditev bosta povezovala Bernarda Žarn in Slavko Bobovnik.

Med spremljanjem neposrednega prenosa in tudi med ponovitvijo oddaje bodo lahko gledalci prispevali sredstva, in sicer na telefonsko številko
01-472-00-11.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh