Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni koncert Slomškove ustanove

Objava: 23. 03. 2011 / 08:21
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dobrodelni koncert Slomškove ustanove

V Cankarjevema domu v Ljubljani bo v nedeljo, 27. marca 2011, dobrodelni koncert Slomškove ustanove z naslovom Objem življenju.

V Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bo v nedeljo, 27. marca 2011, ob 17. uri dobrodelni koncert Slomškove ustanove z naslovom Objem življenju.


Organizatorji z dogodkom želijo zaokrožiti praznovanje 10. obletnice ustanovitve Slomškove ustanove, hkrati pa bo to priložnost za predstavitev njihovega delovanja in poslanstva. Na koncertu bodo sodelovali zbori vseh štirih katoliških gimnazij v Sloveniji, ki bodo združeni v enoten zbor, ter orkester, ki bo sestavljen iz dijakov in profesorjev katoliških glasbenih šol in nekaterih gostujočih glasbenikov. Osrednja gostja koncerta bo mezzosopranistka Bernarda Fink, ki jo uvrščajo med priznane izvajalke solističnih recitalov. Na koncertu bo nastopila tudi sopranistka Marta Močnik Pirc.

Koncert bosta neposredno prenašala Televizija Slovenija in Radio Ognjišče. V času koncerta (med 16. in 21. uro) bo potekala akcija zbiranja finančnih sredstev preko brezplačne telefonske številke 080/3587. Zbrana sredstva bo Slomškova ustanova namenila za štipendiranje in podpiranje socialno šibkih dijakov in njihovih družin.

Vstopnice so na voljo na blagajni Cankarjevega doma, v katoliških gimnazijah in na sedežu Slomškove ustanove.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani: http://www.slomskova-ustanova.si/.

Besedilo, ki ga objavljamo s posredovanjem Tiskovnega urada SŠK, je pripravila Nataša Bezjak Pečnik, tajnica Slomškove ustanove.

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh