Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Celjski škof Matjaž daroval mašo v hiši Ljubhospic

Za vas piše:
s. Emanuela Žerdin
Objava: 06. 06. 2024 / 11:29
Oznake: Maša, Škof, Zdravje
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.06.2024 / 13:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
Celjski škof Matjaž daroval mašo v hiši Ljubhospic
Celjski škof Maksimilijan Matjaž je obiskal hišo Ljubhospic in daroval mašo za sodelavce hiše in bolnike. FOTO: s. Emanuela Žerdin

Celjski škof Matjaž daroval mašo v hiši Ljubhospic

V sredo, 5. junija 2024, je celjski škof Maksimilijan Matjaž obiskal hišo Ljubhospic in daroval sveto mašo za sodelavce hiše in bolnike.

V pridigi je povedal, da Božja beseda prav ta dan nagovarja vse, ki smo v plemenitem poslanstvu nudenja pomoči težko bolnim in umirajočim. V berilu apostol Pavel govori o tem, da je po Božji volji poklican, da oznanja življenje v Jezusu Kristusu. 

Škof Matjaž je blizu bolnikom. FOTO: s. Emanuela Žerdin

Tudi v hiši Ljubhospic, po škofovih besedah, oznanjamo Božjo milost vsem, ki so na zadnji postaji sedanjega življenja, da bi našli milost prihodnjega življenja v Jezusu Kristusu. Zato je to hiša srca in življenja.

Po sveti maši so se sodelavci in prijatelji hiše Ljubhospic zadržali s škofom v sproščenem pogovoru. FOTO: s. Emanuela Žerdin

Po sveti maši smo se sodelavci in prijatelji hiše Ljubhospic zadržali s škofom v pogovoru o našem delu in odnosu Cerkve do kulture hospica in paliative. Iskrena hvala gospodu škofu za obisk, saj nam je dal priznanje za naše delo in svoj sveti blagoslov!

Kupi v trgovini

Razprodano
Je čas umiranja
Duhovna rast
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh