Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Branje za postni čas

Objava: 15. 02. 2005 / 12:29
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Branje za postni čas

<b>Spomini sestre Lucije</b>; 1.080 tolarjev<br> Joseph Ratzinger <b>Sol zemlje</b>; 900 tolarjev <br> Gaetano Intrigillo<b>Turinski prt</b>; 1.500 tolarjev<br> Alessandro Prozato <b>Križev pot bolnika</b>; 450 tolarjev<br>

SOL ZEMLJE
Prihodnost Cerkve lahko tudi danes pride le iz moči tistih, ki imajo globoke korenine in ki žive iz čiste polnosti svoje vere. Iz tega prepričanja rastejo odgovori te knjige, ki prinaša pogovor s kardinalom Ratzingerjem, prefektom kongregacije za nauk vere.
Sol zemlje je zanimiva, berljiva in globoka knjiga.

        900 tolarjev


TURINSKI PRT
To je privlačna in nevsiljiva knjiga o turinskem prtu, ki mu pravijo “peti evangelij”. Zanimiva je tudi zato, ker njene izsledke lahko primerjamo z Gibsonovim filmom. Turinski prt je napisan v obliki preiskave, v kateri so nanizani dokazi za in proti pristnosti te domnevno Jezusove pogrebne rjuhe. Kaj vse lahko skriva v sebi tako staro platno! Kaj vse lahko na njem najdejo znanstveniki! Kaj vse lahko v tej knjigi najdete vi sami - morda tudi ob gledanju filma o Jezusovem trpljenju.
        1.500 tolarjev

KRIŽEV POT
Kratka molitev križevega pota in nekaj drugih meditacij, ki jih krasi nekaj postaj radeljskega križevega pota na prostem.





450 tolarjev

NAROČAM



KRIŽEV POT
V knjižici žepnega formata natisnjen križev pot je prispeval župnik iz Tržiča. Križevopotno teologijo, podano v obliki meditacij ob 14 postajah Kristusovega trpljenje, lepo ponazarjajo stare, častitljive in umetniško dovršene podobe ajdovskega rojaka slikarja Antona Cebeja, ki so nastale okoli leta 1774 in še vedno krasijo ajdovsko župnijsko cerkev.
450 tolarjev

NAROČAM



KRIŽEV POT
Vsak moli (se pravi – živi) svoj križev pot, na naj se ravna po starih ali novih obrazcih. Tu vam ponujamo še eno spodbudo za premišljevanje Jezusovega trpljenja: bogata vsebina in lepa oprema, tudi barvne mozaične podobe Staneta Kregarja, so še dodatna spodbuda na tej poti.


450 tolarjev

NAROČAM



KRIŽEV POT BOLNIKA POT UPANJA
Ta meditativna knjiga pripoveduje skozi petnajst postaj križevega pota o Jezusovi žrtvi na križu - kot o največjem razodetju božje ljubezni, ki se pojavlja v vsakem človeku na poti trpljenja in preizkušenj.



450 tolarjev

NAROČAM



SPOMINI SESTRE LUCIJE
Knjiga spominov fatimske vidkinje Lucije je izšla v času, ko je kip fatimske Marije - ob petdesetletnici popotovanj po svetu - potoval po Sloveniji. Prevod spominov iz portugalščine je oskrbel Alojzij Ilc.


1.080 tolarjev

NAROČAM



ZLATI OČENAŠ
Bogata in lepo opremljena knjiga prinaša apokrifne molitve v obliki pripovedi o Jezusovem trpljenju, ki jih pogosto imenujemo zlati očenaš. Molitve-pesmi so razdeljene v štiri skupine in oštevilčene tako, da je razvidno njihovo regionalno poreklo.

4.320 tolarjev

NAROČAM



RAZBORSKI PASIJON








434 tolarjev

NAROČAM



POBARVANKA




475 tolarjev

NAROČAM



Ponudba velja do konca postnega časa, oz. do razprodaje.

Kupi v trgovini

Novo
Globalizacija zahodne kulturne revolucije
Družbena vprašanja
32,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh