Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bograč

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 04. 01. 2023 / 10:16
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2023 / 10:18
Bograč
FOTO: Krištof Koman

Bograč

V loncu na maščobi prepražimo čebulo, kakor jo za golaž. Dodamo govedino, začinimo z vsemi začimbami (po okusu), kuhamo 15 minut, nadaljujemo z divjačino in po 15 minutah dodamo še svinjino. Vse prelijemo s toliko vode, da prekrije meso in kuhamo 15 minut.

Nazadnje dodamo kocke krompirja, ko se zmehča, pa prilijemo vino. Zavremo in odkrito kuhamo še 10 minut. Po potrebi dodatno začinimo.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh