Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ana Soklič: »Samo Jezus Kristus nas vodi skozi življenje«

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 24. 02. 2020 / 10:10
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 24.02.2020 / 10:52
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ana Soklič: »Samo Jezus Kristus nas vodi skozi življenje«

V soboto je bil izbor Ema, ki je na evrovizijski oder popeljal Ano Soklič. Ob uspehu ni pozabila na svojo vero.

Preteklo soboto je bil izbor Ema, ki je na evrovizijski oder na Nizozemsko popeljal mlado pevko Ano Soklič. V Rotterdamu bo nastopila s skladbo Voda. Medtem ko sta nas lani Zala in Gašper spodbujala, naj ostanemo sebi zvesti, je letošnja zmagovalka dokazala, da je njuno sporočilo slišala in uresničila.

Vidno ganjena, na robu solza, je na pobudo voditelja Klemna Slakonje, naj pove svoje »prve besede, stavek, medmet, krik kot zmagovalka Eme 2020« dejala:

»Ne vem, kaj bodo rekli ljudje, ampak samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi skozi življenjske poti in nikoli se ne sme nihče bati, da ni luči na koncu predora, ker je. Kljub temu da je težko, upam si reči za vse glasbene kolege, da težko prebrodimo vse te trenutke, ki so nam dani na tej poti, ampak ne moremo pa odnehati, ker ni vrnitve nazaj.«

»Gremo proti luči«, se je na njene besede odzval voditelj.



In kaj so rekli ljudje?

Nekateri so se odzvali zelo pozitivno drugi manj. Vsekakor pa izjava Ane Soklič ni ostala neopažena. Tako so na družbenih omrežjih poleg čestitk komentirali tudi njene besede.







Po izboru je zmagovalka EMe 2020 povedala, da je sporočilo njene pesmi tudi ta, da se je včasih treba umakniti od pretiranega razmišljanja in prepustiti, da se stvari zgodijo naravno. »Nisem pričakovala zmage, saj je to moja avtorska skladba. Poskušaš dati vse od sebe, a ne veš, kaj se bo zgodilo. Vedno si želim, da bi na oder stopila gola in bosa, to je edino prava stvar, ljudje pa so tisti, ki se odločijo, ali jim je všeč.«

Na Pesmi Evrovizije bo Anja Soklič nastopila na prvem predizboru, ki bo v torek, 12. maja. Velike finale bo v soboto, 16. maja.

Foto: Adrijan Pregelj

Kupi v trgovini

Novo
Cerkveni dokumenti (Nova serija, 41) - Upanje ne osramoti
Cerkveni dokumenti
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh