Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ambiciozno v novo leto z novo številko #najsta

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 28. 12. 2018 / 08:55
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.12.2018 / 09:04
Ustavi predvajanje Nalaganje
Ambiciozno v novo leto z novo številko #najsta

Ambiciozno v novo leto z novo številko #najsta

Izšla je nova številka revije #najst. Tokrat so v center postavljeni cilji in ambicije.
Izšla je nova številka revije #najst. Tokrat so v Center postavljeni cilji in ambicije. Najstniki lahko preberejo, zakaj ne morejo postati čisto karkoli si zamislijo in zakaj to sploh ni problem. Z vprašalnikom lahko ugotovijo, kako ambiciozni so, sami pa so v anketi bralcem zaupali, kaj so njihovi največji cilji in kako si prizadevajo, da bi jih uresničili.

Cilji najstnikov so pogosto povezani s šolo, tam pa do uspeha kdaj poskušamo priti tudi na nepošten način. V rubriki Proti : Za smo zato soočili mnenje mladih o tem, ali je dobro sošolcem prišepetavati med testom. Revija ponuja članek o odnosih med najstniki in posvečenimi osebami, rubrika Odnosi + o fantih in dekletih pa oboje nagovarja, kako se odzvati ob otipavanju.

Najstnica je tokrat tudi na športnih straneh – v pogovoru se je predstavila ena naših najboljših smučarskih skakalk Nika Križnar. V poljudnoznanstveni rubriki lahko preberemo članek o »največji svetovni lekarni«. Potepuh jo je tokrat mahnil v Stockholm, Zvezdni utrinki pa prinašajo pregled zanimivih slovenskih vlogerjev. V rubriki Veš, kaj poslušaš lahko prebereš, zakaj Ariana Grande poje »Naslednji, prosim!«, medtem ko rubrika Omrežja prinaša časovnico nastanka interneta in nekaterih družbenih omrežij. Duhovnik Marko Čižman bralcem ponuja recept za perutninsko obaro, na modnih straneh pa lahko izvedo, kakšne hlače so v tem obdobju moderne.

Svetovalka Špela tokrat odgovarja na vprašanje, kaj storiti, če pred testom zablokiraš, rubrika Ta dobri pa tokrat govori o »piratski nuni«. Revijo, ki tudi tokrat prinaša nagradno križanko, strip in note, lahko naročiš na e-naslovu: narocila@druzina.si.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh