Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Advent ≠ veseli december

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 13. 12. 2018 / 12:00
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.12.2018 / 12:12
Ustavi predvajanje Nalaganje

Advent ≠ veseli december

Tudi v letošnjem adventnem času ekipa #deliJezusa vabi, da čas do božiča preživite mirno.

Tudi v letošnjem adventnem času ekipa #deliJezusa vabi, da čas do božiča preživite mirno. Seveda je to odločitev vsakega posameznika. Blišč vabi na vsakem koraku, vendar če se ozremo naokrog, lahko opazimo, da so prav tako vabljive, čeprav manj vpadljive, tudi druge možnosti. Možnosti, pri katerih pričakovanje Jezusovega rojstva ni hrupna zabava, temveč notranji mir, ob katerem božič ne bo le dela prost dan ob polni mizi, ampak zares doživet. Takšen pa ostane za vedno, ne le kot spomin, ampak kot občutek notranjega miru, zbližanja in veselja.

K letošnji akciji #deliJezusa nas vabi Aljaž Kraševec.


Zamenjaj zabavo in hrup za notranji mir in zahvalo

Advent »s seboj prinaša sporočilo hrepenenja in pričakovanja po izpolnitvi Obljube. Kliče nas k pripravi na rojstvo tistega, ki ga pričakujemo,« so zapisali na spletni strani Pridi.com in kristjane povabili: »Zamenjaj zabavo za notranji mir. Zamenjaj hrup nakupovalnih središč za molitev in zahvaljevanje za vse, kar imaš. Zamenjaj lučke za Luč, ki prihaja. Saj advent ≠ veseli december.«

Na spletni strani Pridi.com si lahko vsak teden ogledate tri videe na temo, kaj je advent in kaj ni. Kako naj kristjan doživi advent?

Pridružite se akciji, oglejte si videe in jih delite s svojimi prijatelji.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh