Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Krašovec: »Šlo je za zavajanje javnosti«

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 29. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 27.05.2021 / 10:23
Krašovec: »Šlo je za zavajanje javnosti«

Krašovec: »Šlo je za zavajanje javnosti«

Nekdanji ekonom mariborske nadškofije Mirko Krašovec po končanih sodnih postopkih glede finančnega zloma nadškofije, ko ga je sodišče po več letih razbremenilo vseh obtožb, poudarja, da je bila umetno povzročena afera na račun Nadškofije Maribor konstrukt.


Nekdanji ekonom mariborske nadškofije Mirko Krašovec po končanih sodnih postopkih glede finančnega zloma nadškofije, ko ga je sodišče po več letih razbremenilo vseh obtožb, poudarja, da je bila umetno povzročena afera na račun Nadškofije Maribor konstrukt in največja manipulacija v zgodovini Slovenije. Svoj pogled na celotno zadevo je predstavil na novinarski konferenci v torek, 25. maja, na ljubljanski Ekonomski fakulteti, v družbi odvetnika Velimirja Cugmasa. Na novinarski konferenci je sodeloval tudi ekonomski strokovnjak dr. Bogomir Kovač.


»Naredili smo vse, da bi rešili Zvonova holdinga«

Po besedah Mirka Krašovca analiza gospodarjenja Nadškofije Maribor kaže, da je »nadškofija poslovala moralno in poslovno nesporno, zato po moji oceni ni bilo razlogov za razglašanje finančne afere v Nadškofiji Maribor. Tudi v času krize je nadškofija st...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh