Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Verouk v času korone

Za vas piše:
Stanislav Zore
Objava: 29. 08. 2020 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 27.08.2020 / 13:15

Verouk v času korone

Kot kaže, bodo razmere glede koronavirusa še nekaj časa negotove. Verjetno bo to vplivalo tudi na prihajajoče veroučno leto.

Kot kaže, bodo razmere glede koronavirusa še nekaj časa negotove. Verjetno bo to vplivalo tudi na prihajajoče veroučno leto. Pomembnejšo vlogo bomo morali verjetno imeti starši in stari starši. So predvidena kakšna konkretna navodila za starše, da bi se bolj dejavno vključili v domačo katehezo? Hvala.

Janez


Spoštovani g. Janez. Dobro ugotavljate, da nam je ta virus v marsičem spodmaknil tla pod nogami. Na številnih področjih svojega življenja smo se morali začeti obnašati drugače. Čeprav smo v začetku morda mislili, da bo hitro premagan, sedaj kaže, da se bomo morali vsaj za nekaj časa naučiti živeti z njim.

Seveda pa to ne pomeni, da moramo dvigniti roke in se vdati v usodo. Če nam je virus onemogočil ali omejil določene dejavnosti, nas istočasno izziva, da poiščemo druge možnosti in druge poti. Virus je torej za nas tudi spodbuda, da odkrijemo sposobnosti, ki se jih ne zavedamo, in stopimo na pota, ki jih še ne poznamo.

Dejstv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh