Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kuhamo z Markom Čižmanom

Objava: 11. 07. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.07.2020 / 06:15
Kuhamo z Markom Čižmanom

Kuhamo z Markom Čižmanom

Pečen piščanec s toastom in dušeno zelenjavo


Pečen piščanec s toastom in dušeno zelenjavo

Piščančje prsi narežemo na manjše koščke (2 x 2 cm). Zelenjavo operemo in narežemo na približno 1 cm velike kocke. Na 2 žlicah olja popečemo koščke piščanca do bele barve, dodamo zelenjavo, osolimo s ½ žličke soli, dodamo 2 ščepca popra ter pokrito dušimo, da zelenjava postane srednje mehka. Toaste opečemo in postrežemo skupaj s piščancem.

Sestavine za 4 osebe

500 g piščančjih prsi brez kosti
1 rdeča paprika
1 por
1 korenček
1 čebula
8 toastov
olje
poper
sol





Sladica »zmanjkalo mi je časa«

Sestavine za 4 osebe

1 vrečka celih olupljenih mandljev
1 paketek datljev
1 vrečka suhih marelic
1 sirni namaz
(Ph...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh