Hitro pozno poletno kosilo
Hitro pozno poletno kosilo
Zelenjave je v tem času obilo, posledično pa tudi opravil, ko pripravljamo shranke za hladnejši čas leta in za trenutke, ko časa za kuho ni.
Zelenjave je v tem času obilo, posledično pa tudi opravil, ko pripravljamo shranke za hladnejši čas leta in za trenutke, ko časa za kuho ni. Tudi zdaj je marsikje tako, a se da pomagati. Zato vam tokrat ponujamo tri rešitve za hiter obrok. S sadovi z vrta, seveda. Počitnice se zaključujejo, zato sta dva tokratna recepta primerna tudi za popotno malico. Nič posebnega niso ti recepti, poseben je le izvor živil. Če je zelenjava z domačega vrta, smo naredili največ, kar je mogoče!
Burger s karamelizirano čebulo
Meso zmešamo s soljo in poprom, a le toliko, da se začimbe razporedijo. Oblikujemo 4 pleskavice, z debelim robom. Upoštevamo, da se med peko skrčijo, zato naredimo enako velike ali malo večje od premera bombet.
Paradižnika razrežemo na pol centimetra debele rezine. Lahko dodamo še kumare, popečemo bučke, jajčevce. Solato operemo...