Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na Bralne mišice

Objava: 11. 05. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.05.2019 / 13:34

Vabljeni na Bralne mišice

Na Bralnih mišicah bodo otroci v soboto, 11. maja, ob 10. uri v galeriji Družina v Ljubljani spoznavali sv. Angelo Merici, ustanoviteljico uršulink.

Na Bralnih mišicah bodo otroci v soboto, 11. maja, ob 10. uri v galeriji Družina v Ljubljani spoznavali sv. Angelo Merici, ustanoviteljico uršulink. Z uršulinkami s. Sabino, s. Magdaleno in s. Mihaelo bodo izdelali tudi Marijin oltarček.


Slavljenje za družine

Družinski center Dlan vabi na slavljenje za družine, ki bo v nedeljo, 19. maja, ob 15. uri v Vrtcu Lavra v Murski Soboti. Po slavljenju bo še predstava Gregorja Čušina in njegove družine: »Nepopolne rime« – zverzirane zgodbe Stare zaveze.


Slikovita Pliskina pot

V čudovitem kraškem okolju, v vasici Pliskovica, se začne slikovita Pliskina pot. Po krožni poti hodimo približno dve uri, na razpotjih pa zavijemo v smer, kamor imajo glavo obrnjene prikupne ovčke (po domače pliske). Informativne table nam predstavijo naravno in kulturno dediščino tega območja. Ker pot ni strma, je lep izlet za pohodnike vseh starosti, vključno z družinami z manjšimi otroki, manj...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh