Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nov izziv, pa tudi Božji dar

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 05. 01. 2019 / 23:00
Čas branja: 11 minut
Nazadnje Posodobljeno: 03.01.2019 / 13:08

Nov izziv, pa tudi Božji dar

Irena in Robert Kos iz Drežnika pri Vinici skupaj z Erikom (11), Klaro (9) in Jakobom (6) pričakujejo novega člana družine.
Irena in Robert Kos iz Drežnika pri Vinici skupaj z Erikom (11), Klaro (9) in Jakobom (6) pričakujejo novega člana družine. Živijo na kmetiji in imajo priložnost, da se učijo pristnega stika z naravo. Ker živi babica z njimi v isti hiši, otrokom ni treba ostajati v podaljšanem bivanju, ob pomoči pri delu na kmetiji, ko se ati in mami vrneta iz službe, pa ostane čas tudi za igro.

Ko slišite besedo začetek, na kaj pomislite?
Robert: Začetek v tem, ko pričakujemo otroka in podoživljava vse, kar nas čaka: od neprespanih noči do vseh radosti in veselja, ki smo jih morda že pozabili ali pa jih zdaj spremljamo pri drugih.
Irena: Nov začetek pri drugi starosti, že to je sprememba. Nov izziv, pa tudi Božji dar. Ta otrok je res Božji dar. Vse leto sem imela pestro in napeto v službi, ker sem nadomeščala porodniško ravnateljice in ni bilo enostavno. Veliko smo molili, da sem sprejela nadomeščanje in se odločila za to pot. Zame je bila to težka...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh