Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kotleti in štruklji

Za vas piše:
Marko Čižman
Objava: 24. 02. 2018 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 23.02.2018 / 11:55
Kotleti in štruklji

Kotleti in štruklji

Vsak je povabljen, da v življenju za seboj pušča dobro sled.


Vsak je povabljen, da v življenju za seboj pušča dobro sled. Merilo »dobre sledi« je: Ne delam samo zase, ampak tudi za dobro drugih. Želim, da bi bilo dobrih sledi kar največ! Bodimo veseli, bodimo preprosti in bodimo dobri.

Česnova juha


za 4 orehe masla
1,5 l vode
2 zvrhani žlici moke
sol
2 glavici česna
pol pora (1/4 belega dela in Ľ zelenega)
⅓ žličke rdeče paprike ali kurkume
pol jušne kocke

Por očistimo in narežemo na tanjše kolobarje. Česen olupimo in sesekljamo. V posodi stopimo maslo, dodamo moko in jo temno prepražimo. Dodamo sesekljan česen, ga nekoliko popražimo, dodamo por in še na hitro podušimo. Zalijemo z vodo, dodamo jušno kocko, solimo in začinimo. Ko zavre, kuhamo še 15 minut. Preden postrežemo, juho še zmiksamo s paličnim mešalnikom.

Flambirani svinjski kotleti

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh