Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Obara z žganci

Za vas piše:
Marko Čižman
Objava: 27. 01. 2018 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 29.01.2018 / 11:46
Obara z žganci

Obara z žganci

Tu in tam se srečam z ljudmi, ki presenečeno pogledajo, ko jim na vprašanje, ali imam kuharico, odgovorim, da si kuham kar sam.


Tu in tam se srečam z ljudmi, ki malce presenečeno pogledajo, ko jim na vprašanje, ali imam kuharico, odgovorim, da si kuham kar sam. Še več, da učim kuhati tudi druge. Pred leti se je na enem od mojih tečajev porodila zamisel, da bi kakšno idejo objavili tudi za širše množice. Beseda je dala besedo in tako je zagledala luč sveta kuharska knjiga z recepti, ki se jih lahko loti vsak. Tečaje nadaljujemo in nekateri novi recepti bodo v letošnjem letu enkrat na mesec objavljeni v Družini.

Telečja obara

70 dag telečjih prsi
1/2 čebule
1/4 pora
2 korenčka
5 zrn popra
2 stroka česna
3 vejice peteršilja
ščepec šetraja
Ľ gomolja kolerabe
1 žlička moke
2 žlici olja
1,5 l vode

Meso narežemo na koščke 2 x 2 cm, zelenjavo olupimo, operemo in narežemo na koščke (2 x 2 cm). Zalijemo z 1,5 l vode, dodamo zrna p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh