Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Solze hvaležnosti

Objava: 06. 10. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.10.2018 / 08:38

Solze hvaležnosti

Tina Rihtar je 24-letna absolventka zakonskih in družinskih študij, ki v prostem času rada bere, rola in obišče prijateljico.
Tina in Nejc

Tina Rihtar je 24-letna absolventka zakonskih in družinskih študij, ki v prostem času rada bere, rola in obišče prijateljico. Nejc Presečnik je 22-letni diplomant elektrotehnike, ki z veseljem v roke vzame kitaro in ob njej zapoje. Zelo rad ima tudi druženje s prijatelji ob različnih športih.

Najino življenje je že od otroštva prepleteno z vero, oba izhajava iz katoliške družine. Tudi zato sva ob začetku študija v Ljubljani oba želela bivati v katoliškem študentskem domu. Kar nekaj časa je bil najin odnos zelo zanimiv. Nisva se veliko družila, sva pa od časa do časa zapadla v globoke in iskrene pogovore. Oba sva tudi del Frančiškove mladine v Šiški, kjer sva bila vse pogosteje zadolžena za pripravo katehez, posledično sva preživela skupaj vse več časa. Srečanja so postajala vedno bolj pogosta in počasi so se v nama začela prebujati čustva, o katerih si sprva še nisva upala spregovoriti.

Po enem izmed tistih večerov, ko sva se pozno v jutro...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh