Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Bog je bil konkreten!«

Objava: 14. 07. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 11.07.2018 / 11:53

»Bog je bil konkreten!«

Jana Banič iz okolice Novega mesta ima 25 let. Zelo rada ustvarja in uživa v naravi. Jakob Rožman iz okolice Brežic ima 32 let.

Jana Banič iz okolice Novega mesta ima 25 let. Zelo rada ustvarja in uživa v naravi. Jakob Rožman iz okolice Brežic ima 32 let. Rad ima zgodovino, uživa tudi v igranju košarke. Skupaj pa najbolj uživata v plesu in izletih v neznano.

Jakob: Vse se je začelo, ko sem hodil po Tivoliju in razmišljal o dekletu, ki sem ga nazadnje videl pred kratkim na duhovnem vikendu. Želel sem si jo ponovno videti. V tistem trenutku sem jo zagledal, potrebovala je pomoč pri odpiranju steklenice. Kasneje sem jo povabil na zmenek in nato še na vse naslednje. Vedno sem prosil Boga, da bi spoznal tako osebo, ob kateri bom lahko boljši ter bom rastel v veri in ljubezni.

Jana: Ko se spominjam za nazaj, me presune, kako nepredstavljivo je v resnici mogočna moč molitve. Pred dobrima dvema letoma sem si po spodbudi spovednika zapisala molitev za bodočega moža in jo redno molila. Bog je bil konkreten. V tej molitvi sem med drugim tudi izpovedala svojo vero, da ko bo najteže, dvomi največji in vs...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh