Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sprejemi

Objava: 04. 07. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.07.2018 / 11:24

Sprejemi

Pomembne življenjske trenutke, prelomnice radi obeležimo in delimo z drugimi. Že od nekdaj imajo takšni dogodki pomembno vlogo v družbi in marsikateri je postal že stalnica.

Pomembne življenjske trenutke, prelomnice radi obeležimo in delimo z drugimi. Že od nekdaj imajo takšni dogodki pomembno vlogo v družbi in marsikateri je postal že stalnica. So tudi odlična priložnost za srečevanje in povezovanje najrazličnejših ljudi, saj se tako vzpostav­lja komunikacija med različnimi družbenimi sloji, poklici, nazorskimi krogi, spletajo se nova poznanstva in prijateljstva.

Med take dogodke zagotovo spada maša za domovino pred dnevom­ državnosti ter letos tudi ob 25. ob­letnici ustanovitve samostojne Slovenske škofovske konference. To je maša, ki poveže (vsaj za nekaj časa) politike, diplomate, škofe, duhovnike, redovnice in redovnike, predstavnike vseh verskih skupnosti v Sloveniji, kulturnike, gospodarstvenike, vernike. Pozdrav miru, ki si ga izrečemo pred obhajilom, je trenutek posebne povezanosti.

Podoben dogodek je tudi vsako­letni sprejem pri apostolskem nunciju ob praznovanju letne slovesnosti pontifikata papeža Frančiška. Letošnjega je...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh