Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Juha, piščanec in indijančki

Za vas piše:
Marko Čižman
Objava: 21. 04. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 20.04.2018 / 13:10
Juha, piščanec in indijančki

Juha, piščanec in indijančki

Zelenjavna juha s proseno kašo

1 paprika
300 g brokolija
1 korenček
4 žlice prosene kaše
2–3 žlice olja
1 čebula
sol
1/4 žličke majarona
1,5 l vode

Čebulo olupimo in sesekljamo. Brokoli natrgamo na manjše cvetke, papriko operemo, očistimo in narežemo na malo manj kot 1 x 1 cm velike kocke. Za dva oreha zelene in korenje na drobno naribamo in grobo sesekljamo. Čebulo popražimo na olju, dodamo brokoli, papriko, bučko in proseno kašo. Zalijemo z vodo in osolimo z 1–2 žličkama soli. Dodamo majaron. Kuhamo še 25 minut.

Piščanec v rižu z zelenjavo

500 g piščančjih stegen brez kosti
7 pesti riža
olje
1 zelena bučka (cuketa)
1 paprika
1 paradižnik
1 čebula
sol
2 jajci

Piščančje meso narežemo na manjše koščke, prelijemo s 5 žlicami olja, osolimo in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh