Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Najtežja reč na svetu

Za vas piše:
M. D.
Objava: 08. 07. 2017 / 22:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 06.07.2017 / 07:49

Najtežja reč na svetu

Na igrišču je zdaj vladal kar lep red in mir, kajti nikoli nisi vedel, ali te ne opazuje kakšen Kos, če si hotel biti nesramen do mlajših.


Na igrišču je zdaj vladal kar lep red in mir, kajti nikoli nisi vedel, ali te ne opazuje kakšen Kos, če si hotel biti nesramen do mlajših. Nikoli se sicer ni še nikomur zgodilo nič strašnega, tista dva pretepača tudi nista vedela povedati, s čim jima je Rok grozil – in sploh niti, ali jima je grozil! Vendar si nista upala več napadati mlajših. In po njunem zgledu so se ravnali tudi drugi. Prijaznost se je udomačila na igrišču in vsi so se dobro počutili, celo pretepači!
In bilo je kar pravljično: starejši so se z mlajšimi igrali v peskovniku in jim delali male gradbene umetnine, močni so potiskali gugalnice in veliki fantje so sprejemali manjše v ekipe za nogomet in druge igre z žogo. In tekme s kolesi! Seveda so opominjali drug drugega, če je kdo prišel brez čelade, tekme pa so bile neusmiljene! Določili so pot, imeli so tri štoparice in Nika je prinesla riši-briši tablo, da so zapisovali vmesne rezultate, končne pa seveda v veliki zv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh