Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Veliko zakonskih jubilantov

Objava: 29. 10. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.11.2016 / 14:14

Veliko zakonskih jubilantov

Letošnjega srečanja zakonskih parov, ki praznujejo okroglo obletnico, se je v cerkvi sv. Mihaela udeležilo več kot 60 parov.


Letošnjega srečanja zakonskih parov, ki praznujejo okroglo obletnico, se je v cerkvi sv. Mihaela udeležilo več kot šestdeset parov. Mladi in malo manj mladi so bili pri maši, ki jo je ob vokalno-inštrumentalni skupini Sveti Mihael in somaševanju duhovnega pomočnika Štefana Babiča daroval župnik Janez Avsenik, deležni lepih in spodbudnih besed o življenju v dvoje, pri katerem morata biti v ospredju ljubezen in spoštovanje, če hočemo živeti zakonsko harmonijo.

Med najstarejšimi jubilanti so bili tokrat trije pari s 60 in 55 ter enajst parov s 50 let skupnega življenja. Po slovesni maši so se vsi preselili v župnijski dom sv. Mihaela, kjer sta jih pričakala pogostitev in župnikov nagovor. To je bila priložnost za sproščen pogovor o vsakdanjih stvareh, pa tudi za obujanje spominov. Je že tako, da so se v pogovor prikradli spomini na mladost, šolo, vnuke, pravnuke, na bolezen in vendar tudi na lepoto življenja, ki je kljub letom ne ma...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh