Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Letni kino in Film na ulici

Za vas piše:
K. C.
Objava: 20. 08. 2016 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 18.08.2016 / 10:31

Letni kino in Film na ulici

Kinodvor med 23. in 25. avgustom organizira Letni kino na Kongresnem trgu, 26. in 27. avgusta pa bo v Zalogu Film na ulici.

Potem ko smo lahko julija filme gledali pod zvezdami na Ljubljanskem gradu, se bomo tokrat lahko odpravili na Kongresni trg in v Zalog pri Ljubljani. Kinodvor namreč med 23. in 25. avgustom organizira Letni kino na Kongresnem trgu v Ljubljani, 26. in 27. avgusta pa bo v Zalogu Film na ulici.

Letni kino na Kongresnem trgu

Že tretje leto zapored bodo ljubitelji sedme umetnosti prišli na svoj račun tudi pod gradom. Prvi Letni kino je bil organiziran ob 90. obletnici Kinodvora, leta 2014. Prikazani filmi zaznamujejo pomembne obletnice in dogodke v filmski industriji in Ljubljani. Vsi filmi bodo na sporedu ob 21. uri, predvajani v izvirnem jeziku s slovenskimi oz. angleškimi podnapisi. Ogled projekcij je brezplačen.

V torek, 23. avgusta, bomo s slovensko klasiko Franceta Štiglica Dolina miru počastili 25. obletnico slovenske osamosvojitve in šestdeset let nastanka te poetične drame, hkrati pa je 23. avgust tudi dan spomina na žrtve vseh totalitarnih in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh