Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Ledeni dobi se je zgodil veliki trk

Za vas piše:
K. C.
Objava: 23. 07. 2016 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 20.07.2016 / 12:59

V Ledeni dobi se je zgodil veliki trk

Po štirinajstih letih, odkar smo si lahko ogledali prvi animirani film iz niza filmov Ledena doba, se navdušenje zanjo ni poleglo.

Po štirinajstih letih, odkar smo si lahko ogledali prvi animirani film iz niza filmov Ledena doba, se navdušenje zanjo ni poleglo. Tudi v Sloveniji so oboževalci že v prvem vikendu napolnili kinodvorane. V samo štirih dneh si je v Sloveniji film Ledena doba: Veliki trk ogledalo 21.872 ljudi.

Priljubljeni živalski prebivalci Ledene dobe znova skrbijo za bučen smeh v kinih po vsem svetu. Nerodnostim se ne bo mogel izogniti neutrudni iskalec želodov, veveriček Praskež. A med lovljenjem želoda ga odnese naravnost v vesolje, kjer nehote povzroči kaos galaktičnih razsežnosti, skupaj s prijatelji Sidom, Manijem in Diegom pa doživljajo neskončno zabavne pustolovščine, smešno boleče udarce in druge vratolomne norčije, medtem ko se poskušajo izogniti katastrofi. Na Zemljo namreč padajo uničujoči meteoriti, zaradi katerih živalcam grozi izumrtje. Preprečiti morajo strmoglavljenje največjega asteroida. Pri tem jim pomaga tudi Buck. Medtem srečajo vrsto starih prijateljev, spoznavajo pa...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh