Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Tour de France« na TVS

Objava: 07. 07. 2016 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 08.07.2016 / 11:47

»Tour de France« na TVS

Tomaž Kovšca in Martin Hvastija sta že utečen komentatorski tandem pri prenosih dirk Tour de France. Tudi letošnji julij lahko preživite v njuni družbi, saj bo Televizija
Tomaž Kovšca in Martin Hvastija sta že utečen komentatorski tandem pri prenosih posameznih etap najprestižnejše kolesarske dirke na svetu – tour de France. Tudi letošnji julij lahko preživite v njuni družbi, saj bo Televizija Slovenija na svojem drugem programu prenašala vseh 21 etap letošnje dirke. Pravita, da posebne treme pred komentiranjem ne občutita, zgolj pozitivno napetost in adrenalin.

Tour de France je v preteklih letih postal blagovna znamka športnega programa Televizije Slovenija. Odzivi gledalcev so povečini dobri. Kaj nam pripravljate letos?

Tomaž: Doslej smo se vedno trudili, da smo vsako leto gledalcem ponudili kakšno novost. Tokrat ostajamo pri lanskem obsegu programa, s to razliko, da novinarja Davida Črmelja ne bomo poslali v Francijo. Ostajajo pa virtualna dirka, odgovori na vprašanja gledalcev, twitter (#tdftvs), pogovori z akterji v živo po telefonu, aktualni prispevki ….

Komu pripisujeta največ možnosti za zmago...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh