Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Celjski škof Lipovšek se vrača v delovno okolje

Objava: 11. 06. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.06.2016 / 09:35

Celjski škof Lipovšek se vrača v delovno okolje

Pred nekaj tedni se jei raznesla vest, de je celjski škof Stanislav Lipovšek nevarno zbolel in bo potrebna hitra operacija.

Pred nekaj tedni se je med duhovniki in verniki celjske škofije, pa tudi v širši javnosti raznesla vest, de je celjski škof Stanislav Lipovšek nevarno zbolel in bo potrebna hitra operacija. To se je tudi zgodilo v četrtek, 19. maja, na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Te dni pa slišimo, da škof že kar dobro okreva. Ker smo na uredništvo dobili kar nekaj vprašanj, kako je z zdravjem celjskega škofa, smo ga zaprosili, da nam sam kratko zaupa celotno dogajanje. Škof Stanislav pravi:

»Izredno sem hvaležen medicinskemu osebju Splošne bolnišnice Celje ter Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani, da so hitro, izredno pozorno in strokovno ukrepali in je bil poseg pravočasno in strokovno opravljen. Ker nas bolezen postavlja v mejne situacije, ki presegajo človeške moči, sem poleg človeške bližine in pomoči neizmerno hvaležen dobremu Bogu, božji Materi Mariji ter vsem molivcem in molivkam v domači škofiji in v Cerkvi v naši domovini za vztrajno in zaupno molitveno...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh