Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Rožnovenska pot v družbi najboljših

Objava: 07. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.02.2015 / 14:07
Rožnovenska pot v družbi najboljših

Rožnovenska pot v družbi najboljših

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje sredi lanskega oktobra podelila priznanja za Naj pot 2014.


Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje sredi lanskega oktobra podelila priznanja za Naj pot 2014. Posebna komisija je med trinajstimi najboljšimi regijskimi tematskimi potmi na prvo mesto postavila mednarodno pot nordijske hoje med vinogradi VinoTOUR, ki pelje od Svečine (severozahodno od Maribora) na naši strani meje do Račan (Ratsch an der Weinstrasse) v Avstriji. Na drugo mesto se je uvrstila Pot kulturne in naravne dediščine Razkriški kot in na tretje naravoslovna učna pot Po sledeh vodomca v okolici vasi Cerovo pri Grosupljem.

Minulo soboto pa so na sejmu Alpe - Adria, Turizem in prosti čas, v Ljubljani podelili priznanja vsem najboljšim regijskim tematskim potem, ki so sodelovale v ožjem izboru za Naj pot 2014. Prejela ga je tudi Rožnovenska pot v okolici B...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh