Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novembrska akcija »Dobro delo dobro dene«

Objava: 29. 11. 2014 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 02.12.2014 / 10:25

Novembrska akcija »Dobro delo dobro dene«

Pred tednom Karitas smo na Radiu Ognjišče akcijo Dobro delo dobro dene, ki zaznamuje 20 let našega oddajanja, povezali z dobrodelnostjo umetnikov.
Pred tednom Karitas smo na Radiu Ognjišče akcijo Dobro delo dobro dene, ki zaznamuje 20 let našega oddajanja, povezali z dobrodelnostjo umetnikov. V programu smo 20. novembra predstavili pobudo Umetniki za Karitas, ki je pred dvajsetimi leti pognala korenine na Sinjem vrhu nad Ajdovščino.

Jože Bartolj, ki vsa leta sodeluje pri dobrodelni likovni koloniji, je v pogovorih z letošnjimi udeleženci razmišljal, da sta si lepota in dobrota sorodni. Temu je pritrdila Jožica Ličen s Škofijske karitas Koper, ki je povedala, da so Umetniki za Karitas nastali leta 1994 iz želje, da bi z deli likovnih umetnikov pokazali in dokazali, da je prav vsak človek poklican, da svoj čas in svoj talent daruje za druge. V vseh teh letih je srečala in spoznala veliko čudovitih ljudi, ki sestavljajo mozaik lepote in dobrote. Dodala je še, da je vsak kamenček pomemben. Umetniki, ki se zbirajo na Sinjem vrhu, so vzljubili ta kraj zaradi skupnega cilja, gostiteljice družine V...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh