Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako naj slavimo in častimo Boga

Objava: 01. 11. 2014 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 25.11.2014 / 13:05
Kako naj slavimo in častimo Boga

Kako naj slavimo in častimo Boga

Vodstvo Katoliške karizmatične prenove v Sloveniji je na letošnje letno srečanje povabilo irskega voditelja slavljenja, pevca in skladatelja Ronana Johnstona.


    Vodstvo Katoliške karizmatične prenove v Sloveniji je na letošnje letno srečanje vseh članov in molitvenih skupin 25. oktobra v Dravljah v Ljubljani kot osrednjega gosta povabilo irskega voditelja slavljenja, pevca in skladatelja Ronana Johnstona z ženo pevko in učiteljico Joanno. Ronan je z besedo, pesmijo in igranjem na klaviature (ob pomoči žene in slavilne skupine Skromni bend) pokazal, kako naj slavimo in častimo Boga.

    O tem govori tudi njegova knjiga, 15 glasbenih albumov in zgoščenke, ki jih je prinesel s seboj, najbolj pa njegov življenjski zgled. Najpomembneje je, da vsako jutro znova rečemo »da« Bogu, pa naj nas v življenju doleti karkoli. To moramo narediti iz vsega srca, duše in tudi telesa in se, če smo grešili in zavozili svoje življenje, kot izgubljeni sin vrniti k Očetu. Naš nebeški Oče nas namreč čaka, da nas sprejme, nam odpusti in nas ok...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh