Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Blagoslov oltarja, kipa in klopi

Objava: 18. 10. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.10.2014 / 11:59
Blagoslov oltarja, kipa in klopi

Blagoslov oltarja, kipa in klopi

V soboto, 27. septembra, smo imeli na Spodnji Slivnici slovesnost, s katero smo se Bogu zahvalili za veliko delo, ki je bilo opravljeno v zadnjem obdobju.


V soboto, 27. septembra, smo imeli na Spodnji Slivnici slovesnost, s katero smo se Bogu zahvalili za veliko delo, ki je bilo opravljeno v zadnjem obdobju. Župnik Janez Šket je skupaj s kaplanom Matevžem Mehletom in kopanjskim župnikom Janezom Kebetom blagoslovil obnovljen stranski oltar sv. Jožefa, nov kip Marije, ki bo krasil nišo v obzidju pokopališča, ter nove klopi.

Spodnja Slivnica je do leta 1964 spadala v župnijo Kopanj, zato je bil na slovesnosti tudi kopanjski župnik Kebe. Ob koncu pridige se je župnik Šket zahvalil tudi svetu krajevne skupnosti Spodnja Slivnica pod vodstvom Alojza Bavdka. Skupaj z odgovornimi na občini, županom dr. Petrom Verličem in občinskimi svetniki, so se namreč v zadnjih letih zelo potrudili, da smo dobili novo mrliško vežico in žarni zid. Sedaj obnavljamo obzidje okoli pokopališča ter urejamo pot do pokopališča in krožišče pred...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh