Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Množična akcija pomoči obolelim za ebolo

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 04. 10. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 02.10.2014 / 13:27
Množična akcija pomoči obolelim za ebolo

Množična akcija pomoči obolelim za ebolo

Nemški salezijanec v don Boskovem centru za otroke v Freetownu Lothar Wagner je izjavil, da je bila prepoved izhoda v kampanji za ustavitev širjenja epidemije ebole sicer uspešna.


Nemški salezijanec v don Boskovem centru za otroke v Freetownu Lothar Wagner je izjavil, da je bila prepoved izhoda v kampanji za ustavitev širjenja epidemije ebole sicer uspešna, vendar tri mesece prepozna. Nadaljnje širjenje smrtonosne bolezni lahko prepreči »množična akcija pomoči, kakršne doslej še ni bilo«. Nujno je potrebnih 5000 postelj za okužene, laboratoriji za testiranje in strokovno osebje, kajti vsako zavlačevanje z bojem zoper ebolo lahko le še poslabša zelo zaskrbljujoče stanje.

VATIKAN – Prefekt Kongregacije za nauk vere kardinal Gerhard Ludwig Müller se je srečal z generalnim predstojnikom lefebvrovske bratovščine Pija X. (FSSPX) Bernardom Fellayem. Strinjala sta se, da bodo »postopoma in v razumnem časovnem okviru premagovali težave« zaradi »nekaterih doktrinalnih in cerkvenopravnih vprašanj«. Upajo v »popolno spravo«.

FULDA – Nemški...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh