Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

14. festival za tretje življenjsko obdobje

Objava: 27. 09. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 16.10.2014 / 11:27

14. festival za tretje življenjsko obdobje

Od 29. septembra do 1. oktobra bo v Cankarjevem domu v Ljubljani odprl vrata že 14. festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO).

Že drugo leto zapovrstjo nosi geslo Vsi smo ena generacija!, saj želi poudariti, da družbo soustvarjamo prav vse generacije, ki smo med seboj povezane in soodvisne. V treh dneh bo festival obiskovalcem vseh generacij brezplačno ponudil številna zanimiva in uporabna predavanja, delavnice, predstavitve in pogovore v okviru izobraževalnega programa. Lahko bodo uživali ob odličnem kulturnem programu na kar dveh odrih in v Linhartovi dvorani ter ob ogledu kar štirih umetniških razstav.

Na sejemski razstavi se bo predstavilo okoli 160 razstavljavcev z informacijami, izdelki in storitvami, ki izboljšujejo življenje starejših in preostalih generacij in spodbujajo aktivno staranje ter sodelovanje in solidarnost med generacijami. Na številnih razstavnih prostorih bodo med drugim na voljo tudi sejemski popusti. V letošnjem letu je dvajseta obletnica mednarodnega leta družine in mednarodno leto družinskih kmetij. Zato daje strokovni program poudarek predvsem socialnemu vključevan...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh