Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z vsem srcem

Objava: 12. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 09.07.2014 / 13:04

Z vsem srcem

Okrog mene spet stoji gruča navdušenih otrok in vsak kriče predlaga igro, ki se jo hoče igrati. V ušesa mi udari mavrica glasov in za hip z očmi begam po igrišču, da bi našla ostale animatorje za pomoč.

    Okrog mene spet stoji gruča navdušenih otrok in vsak kriče predlaga igro, ki se jo hoče igrati. V ušesa mi udari mavrica glasov in za hip z očmi begam po igrišču, da bi našla ostale animatorje za pomoč. Nato pa se začnem spraševati, ali je moj telefon ostal na zidu pred župniščem in se zdaj žge na soncu … Na oratoriju se imam vedno lepo in rada prihajam, da otrokom polepšam dan. Velikokrat pa sem tudi raztresena. Zalotim se, ko poskušam razmišljati o štirih stvareh hkrati: medtem ko že zavezujem vezalko otroku, iščem izgubljeno kapo in pazim, da kdo od otrok ne skoči na cesto. In na koncu ničesar od tega ne opravim prav dobro.

    Včasih, ko imam prost trenutek, opazujem otroke, kako se brezskrbno podijo po igrišču. Ne mislijo na to, kaj se je zgodilo pred minuto ali kaj se bo morda zgodilo naslednjo sekundo. Vse, kar imajo, usmerijo v eno samo stvar. Tedaj ugotovim, da otroška preprostost ne pomeni le živeti v tem trenutku, ampak tudi živeti za ta trenutek. Z vsem svoji...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh