Delimo izkušnje
Delimo izkušnje
Se vam kdaj zgodi, da kuhate ali pečete po receptih, a jih slabo preberete? Ali na pol poti ugotovite, da nimate vseh potrebnih sestavin? Potem se je treba znajti. Lahko bi rekli, da se da marsikaj predelati. Ali pa ne veste, kaj bi skuhali za kosilo, pa kar nekaj sestavite po navdihu in nastane presenetljivo okusna jed? In se vam zdi, da morate izkušnjo deliti? Tokrat je bilo tako tudi v moji kuhinji. Upam, da se posreči tudi vam! Če uporabimo sezonska živila, bo jed toliko boljša. Ne pozabimo na zelišča, ki zdaj bujno rastejo in kar kličejo, da jih uporabimo. Čas je že za prvo sušenje vrtnih zelišč. Ne pozabite! Zelišča sušimo pri temperaturi do 37 °C, nič več!
ROŽIČEV BISKVIT S ČEŠNJAMI
Testo:
4 jajca
130 g sladkorja (2 dl)
2 dl jogurta
1 vaniljev sladkor
2 dl olja ali staljenega masla ali kokosove maščobe
185 g pšenič...