Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zadetek

Objava: 31. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 28.05.2014 / 09:36

Zadetek

Evropske volitve /…/ kažejo na dve stvari. Ljudem je očitno dovolj prevlade (kaviar)levičarjev, (kaviar)sindikalistov, (kaviar)medijskih delavcev, (kaviar)levičarskih profesorjev in tajkunov.

ZADETEK V POLNO

Evropske volitve /…/ kažejo na dve stvari. Ljudem je očitno dovolj prevlade (kaviar)levičarjev, (kaviar)sindikalistov, (kaviar)medijskih delavcev, (kaviar)levičarskih profesorjev in tajkunov. Ta groteskna koalicija nima več naboja. Več ljudi kot do nedavnega hoče samo pošteno zaslužiti, normalno delati, skrbeti zase, družine, državo in dovolj imajo (kaviar)leporečnežev, ki so prepričani, da jim vse kar pripada. Gre za rezultat danes močnejšega prepričanja, da je naprej treba nekaj ustvariti in nato prodati, šele nato lahko nekaj imaš oziroma imamo, ne pa da so rente in privilegiji nekaj samo po sebi umevnega in rezervirani za neko kasto.

Finance
Komentator Peter Frankl



***

Slovenija danes krvavo potrebuje kapital /…/ zaradi opustošenja, ki ga je v deželi pustil marksizem. Vsi vemo, da je tako z gospodarskim kapitalom, ki ga vse bolj primanjkuje, ker neprestano odt...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh