Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prizadevanje za skupno dobro slovenskega naroda

Objava: 31. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.05.2014 / 08:15

Prizadevanje za skupno dobro slovenskega naroda

V Svetu katoliških laikov Slovenije, ki združuje več kot 30 civilnodružbenih organizacij in gibanj, podpiramo domoljubje in povezovanje v skupnih prizadevanjih za dobro Slovenije, zato smo 16. maja 2014 podpisali Majniško deklaracijo 2014.

V Svetu katoliških laikov Slovenije, ki združuje več kot 30 civilnodružbenih organizacij in gibanj, podpiramo domoljubje in povezovanje v skupnih prizadevanjih za dobro Slovenije, zato smo 16. maja 2014 podpisali Majniško deklaracijo 2014. V njej namreč prepoznavamo pomembno sporočilo za naš narod.

Menimo, da Majniška deklaracija 2014 odseva prizadevanje za skupno dobro slovenskega naroda in naše domovine. Spodbuja nas, da se kljub krizi vrednot in soočanju s finančno krizo ne prepuščamo malodušju ter da sami ustvarjamo lastno prihodnost.

Pozdravljamo prizadevanja civilne družbe za pravično Slovenijo, ki potekajo na demokratičen in spoštljiv način, zato vse ljudi dobre volje vabimo, da tudi sami podpišejo Majniško deklaracijo 2014.

Bl. Anton Martin Slomšek nam je že davno položil na srce: »Kdor svojo domovino ljubi, se bo vsega veselil, kar srečo domovine povišuje. Dober državljan je pripravljen z besedo in dejanjem svoji domovini v potrebi po svoji moči...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh