Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ana in Ivan dopolnila 50 let skupnega življenja

Objava: 03. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.05.2014 / 13:53
Ana in Ivan dopolnila 50 let skupnega življenja

Ana in Ivan dopolnila 50 let skupnega življenja

Ana in Ivan Dobrina iz Plesa v Bistrici ob Sotli sta praznovala zlato poroko. Praznovanje se je začelo v cerkvi svetega Križa, kjer sta obnovila poročne zaobljube in se zahvalila Bogu za 50 let skupnega življenja.



V soboto, 5. aprila, je bil za eno večjih družin v širši okolici prav poseben dan. Ana in Ivan Dobrina iz Plesa v Bistrici ob Sotli sta praznovala zlato poroko. Praznovanje se je začelo v cerkvi svetega Križa, kjer sta obnovila poročne zaobljube in se zahvalila Bogu za 50 let skupnega življenja.

Njun zakon je bil blagoslovljen s štirimi hčerami in štirimi sinovi. Sedaj imata že 16 vnukov in eno pravnukinjo. Zelo sta vesela, ko se otroci in vnuki vračajo v njun topli dom, pa tudi sama jih rada obiščeta. Hvaležni so jima za vso dobroto, potrpežljivost ter ljubezen, ki jo brezpogojno prejemajo vsa leta, in jima želijo še veliko zdravih in srečnih let. Njuno dobroto in poštenost pa so izkazali tudi številni domačini, ki so se jim pridružili pri slovesnosti pri svetem Križu. Zbralo se jih je lepo število. Po maši je bila manjša pogostitev za vse...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh