Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Predsednik kot samoomejevalni povezovalec

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 20. 10. 2012 / 22:00
Čas branja: 17 minut
Nazadnje Posodobljeno: 05.04.2013 / 08:25

Predsednik kot samoomejevalni povezovalec

Dr. Lovro Šturm, predsednik Zbora za republiko Dr. LOVRO ŠTURM, nekdanji predsednik ustavnega sodišča, šolski minister v Bajukovi vladi in pravosodni minister v prvi Janševi vladi, sicer dekan Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta, od novembra lani vodi tudi Zbor za republiko, ki sistematično spremlja dogajanje v slovenskem javnem prostoru in se opredeljuje do vprašanj, ki segajo od bližajočih se predsedniških volitev do sanacije bank v večinski državni lasti. Pred kratkim je za izjemno zavezanost spodbujanju boljšega vzajemnega razumevanja in tesnejšega povezovanja med državljani držav članic Evropske zveze prejel odmevno nagrado državljan Evrope, ki mu jo je podelil Evropski parlament.
Dr. Lovro Šturm, predsednik Zbora za republiko

Dr. LOVRO ŠTURM, nekdanji predsednik ustavnega sodišča, šolski minister v Bajukovi vladi in pravosodni minister v prvi Janševi vladi, sicer dekan Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta, od novembra lani vodi tudi Zbor za republiko, ki sistematično spremlja dogajanje v slovenskem javnem prostoru in se opredeljuje do vprašanj, ki segajo od bližajočih se predsedniških volitev do sanacije bank v večinski državni lasti. Pred kratkim je za izjemno zavezanost spodbujanju boljšega vzajemnega razumevanja in tesnejšega povezovanja med državljani držav članic Evropske zveze prejel odmevno nagrado državljan Evrope, ki mu jo je podelil Evropski parlament.

Ali redno hodite na volitve?
Še nobenih demokratičnih volitev nisem zamudil.

Zakaj ne?
Zato ker je prav, da vsakdo, ki ima volilno pravico, to pravico izkoristi in odda svoj glas. Volitve vedno omogočajo izbiro, kad...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh