Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Medžugorski zrak je prežet z milostjo

Za vas piše:
Ksenja Hočevar
Objava: 19. 05. 2012 / 22:00
Čas branja: 10 minut
Nazadnje Posodobljeno: 18.05.2012 / 07:32

Medžugorski zrak je prežet z milostjo

Čeprav uradnega priznanja od Cerkve ni, romajo v Medžugorje mladi in stari z vsega sveta. Medžugorje je med tremi najbolj obiskanimi božjepotnimi kraji na svetu, na leto pride tja dober milijon romarjev.

Čeprav uradnega priznanja od Cerkve ni, romajo v Medžugorje mladi in stari z vsega sveta. Medžugorje je med tremi najbolj obiskanimi božjepotnimi kraji na svetu, na leto pride tja dober milijon romarjev. Čez devetdeset tisoč Slovencev in tudi tujcev je v malo hercegovsko vasico vodila Maja Zalar, ki nam v pogovoru razkriva svoj pogled na Marijo in medžugorska prikazovanja.




Gospa Maja, kdaj ste nazadnje romali v Medžugorje?

Za prvomajske praznike. Štirinajst dni pred tem pa sva romala s sinom, bilo je to posebno romanje: v Medžugorje sem odnesla zdravniške izvide ozdravljenega raka. V štirinajstih dneh po terapiji so izginili vsi sledovi raka na ščitnici. Potem ko sem zaradi izrastka na vratu obiskala zdravnika, so mi diagnozo sporočili na festival mladih lani avgusta, tako da sem se morala iz Medžugorja predčasno vrniti domov. Zaradi bolezni sem v zadnjih osmih mesecih romala manj kot prej, ko sem kd...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh