Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pouk malo drugače

Objava: 05. 02. 2011 / 23:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.02.2013 / 12:02
Pouk malo drugače

Pouk malo drugače

Škofijska klasična gimnazija v Ljubljani je med 19. in 21. januarjem 2011 svojim dijakom ponudila privilegij socialnega praktikuma. »Škofijci« so se lahko preko prostovoljnega dela srečali z ustanovami, ki skrbijo za otroke ali odrasle s posebnimi potrebami, in pridobili dragoceno izkušnjo stika z varovanci.
Si se že vprašal, kako živijo tisti, ki so prikrajšani za govor, sluh, ki ne morejo hoditi in v vsej polnosti občudovati stvarstva? Verjameš, da lahko že samo s svojo navzočnostjo popestriš vsakdanje življenje trpečim ali bolnim v raznih socialnih ustanovah?

Škofijska klasična gimnazija v Ljubljani je med 19. in 21. januarjem 2011 svojim dijakom ponudila privilegij socialnega praktikuma. »Škofijci« so se lahko preko prostovoljnega dela srečali z ustanovami, ki skrbijo za otroke ali odrasle s posebnimi potrebami, in pridobili dragoceno izkušnjo stika z varovanci. Srečali so se z invalidnimi, duševno prizadetimi otroki, ostarelimi, mladimi iz socialno ogroženih okolij, begunci in brezdomci.



Skupni imenovalec = potrpežljivost
Preden so šli v ustanove, so se na delavnicah seznanili...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh