Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Dajte jim vi jesti!«

Za vas piše:
Jože Potrpin
Objava: 13. 02. 2010 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 10.02.2010 / 09:49

»Dajte jim vi jesti!«

Jubileja se bodo spomnili na vseh krajih simpozija, osrednje praznovanje pa bo v četrtek, 18. februarja, na Mirenskem gradu, kjer se bodo naši kateheti še posebej s hvaležnostjo in ponosom ozirali na prehojeno pot.
V nedeljo, 7. februarja, se je pri Sv. Jožefu v Celju pričel katehetski simpozij – trajal bo do petka, 12. februarja –, ki ga je že štirideseto leto zapored pripravil Slovenski katehetski urad. Ponovil se bo še od 14. do 19. februarja na Mirenskem gradu, v skrajšani različici tudi od 22. do 24. februarja v Domu duhovnosti v Kančevcih in od 7. do 10. marca v Oazi miru na Ljubelju.

Jubileja se bodo spomnili na vseh krajih simpozija, osrednje praznovanje pa bo v četrtek, 18. februarja, na Mirenskem gradu, kjer se bodo naši kateheti še posebej s hvaležnostjo in ponosom ozirali na prehojeno pot. Po dolgih letih razgibane ustvarjalnosti, »ko že lahko gradijo na spoznanjih in izkušnjah, obenem pa imajo še dovolj smelosti, da ubirajo nove poti«.


Simpozij, ki se vsako leto sooča z enim od aktualnih izzivov kateheze, se letos že tretjič v svoji zgodovini ustavlja ob evharistiji. V letu evharistične prenove in letu duhovniš...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh