Kuhanje in hrana
Kuhanje in hrana
Alice Marzella, 22 let, Italija
Kuhanje obožujem, rada tudi pripravljam nove jedi. Najraje pripravljam ribje jedi in testenine z zelenjavo in ribami. Kuhanja sta me naučili mami in babica, ki sta zelo dobri kuharici in sta mi poleg receptov zaupali tudi drobne kuharske skrivnosti. Kadar se lotim novih jedi, podrobno preučim kuharsko knjigo, količine sestavin in postopek priprave. Mislim, da je moja »prehrambena kultura« na precej visoki ravni, ker mi je zelo pomembno, kaj jem in kje jem.
Tjaša Dorelay Jeglič, 21 let, Slovenija
Kuhanje je umetnost, v kateri lahko uživaš vsak dan! Zelo rada kuham in preizkušam svoje kuharske sposobnosti. Kuhati sem začela že zgodaj, saj je mami želela, da bi postala dobra kuharica. Mislim, da se vztrajno bližam temu laskavem nazivu, saj so odzivi...
Kuhanje obožujem, rada tudi pripravljam nove jedi. Najraje pripravljam ribje jedi in testenine z zelenjavo in ribami. Kuhanja sta me naučili mami in babica, ki sta zelo dobri kuharici in sta mi poleg receptov zaupali tudi drobne kuharske skrivnosti. Kadar se lotim novih jedi, podrobno preučim kuharsko knjigo, količine sestavin in postopek priprave. Mislim, da je moja »prehrambena kultura« na precej visoki ravni, ker mi je zelo pomembno, kaj jem in kje jem.
Tjaša Dorelay Jeglič, 21 let, Slovenija
Kuhanje je umetnost, v kateri lahko uživaš vsak dan! Zelo rada kuham in preizkušam svoje kuharske sposobnosti. Kuhati sem začela že zgodaj, saj je mami želela, da bi postala dobra kuharica. Mislim, da se vztrajno bližam temu laskavem nazivu, saj so odzivi...