Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

KANELONI za preprosto kosilo

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 22. 05. 2010 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 20.05.2010 / 11:51

KANELONI za preprosto kosilo

Ste se jih že lotili, spoštovani bralci? Mogoče ste pripravili kanelone iz palačink, ki so vam ostale od večerje prejšnjega dne. Še vedno pa se spogledujete s kaneloni iz testa za testenine in niste prepričani, ali vam bo uspelo. Strah je popolnoma odveč. Pravzaprav je to eno najbolj preprostih kosil. H kanelonom postrežemo veliko skledo sveže zelene solate. Če je nadeva preveč, si pripravimo zalogo in kanelone shranimo v zamrzovalnik. Če se nam mudi, uporabimo kupljene že oblikovane testene zvitke za kanelone, sicer pa so zagotovo najboljše doma pripravljene testenine. Pripravimo jih lahko iz moke po želji in jih za piko na i celo obarvamo!

Kaneloni so značilna italijanska jed. Pripravljati so jo začeli pred sto leti v italijanskem mestu Sorento. Dve desetletji so jo pripravljali le v domači gostilni, ko pa so se med drugo svetovn...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh