Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kontracepcija in splav – sadeža istega drevesa

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 17. 10. 2009 / 22:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 16.10.2009 / 10:40

Kontracepcija in splav – sadeža istega drevesa

klop prireditev ob letošnjem tednu za življenje pod skupnim naslovom Dam svoje življenje, da ga zopet prejmem, so zaznamovala predavanja osrednjega gosta iz Italije, škofa mons. Elia Sgreccia, predsednika Mednarodnega združenja centrov za bioetiko (FIBIP) s personalistično inspiracijo in nekdanjega predsednika Papeške akademije za življenje.
Gost tedna za življenje je bil bioetik, škof Elio Sgreccia

Sklop prireditev ob letošnjem tednu za življenje pod skupnim naslovom Dam svoje življenje, da ga zopet prejmem, so zaznamovala predavanja osrednjega gosta iz Italije, škofa mons. Elia Sgreccia, predsednika Mednarodnega združenja centrov za bioetiko (FIBIP) s personalistično inspiracijo in nekdanjega predsednika Papeške akademije za življenje.



Ugledni gost je s svojim bogatim znanjem in izkušnjami nagovoril različna občinstva, saj je predaval srednješolcem, študentom medicine in zdravnikom, v predavanju na ljubljanski teološki fakulteti, ki je bilo namenjeno najširši javnosti – med poslušalci so bili tudi ljubljanski nadškof mons. Alojz Uran, narodni voditelj za pastoralo zdravja dr. Jože Štupnikar, bolniški župnik Miro Šlibar in nekdanji direktor vladnega urada za verske skupnosti dr. Drago Čepar – pa se je v sredo, 7. okt...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh