Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Franc Bole član CERC

Za vas piše:
Alen Salikovič
Objava: 17. 10. 2009 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 29.07.2010 / 09:30

Franc Bole član CERC

Z glasovanjem o novem predsedniku in članu predsedstva Združenja Evropskih krščanskih radijskih postaj (CERC) se je na Nizozemskem sklenil že 16. kongres tega združenja. Msgr. Bole je ob izvolitvi še dejal, da je »vesel, da je to tudi za Slovenijo priznanje, da smo navzoči na tem področju«.
Z glasovanjem o novem predsedniku in članu predsedstva Združenja Evropskih krščanskih radijskih postaj (CERC) se je na Nizozemskem sklenil že 16. kongres tega združenja. Tokrat je več kot 30 udeležencev iz 16. držav razmišljalo o vlogi krščanskih radiov v sekularizirani družbi. Predsednik združenja je postal dosedanji tajnik pater Tommy Scholtes, ki je v svojem nagovoru izpostavil veliko potrebo po tovrstnih srečanjih tudi v prihodnje. Na njih si, tako Scholtes, mali in veliki radii predstavijo dobre prakse in svoje izkušnje. Udeleženci so za člana predsedstva potrdili tudi direktorja Ognjišča msgr. Franca Boleta. Prepričan je, da to ni samo njegov uspeh, ampak uspeh celotnega Radia Ognjišča, kar potrjuje tudi njegova izvolitev. Radio Ognjišče je namreč član združenja že skoraj 15 let.

Msgr. Bole je ob izvolitvi še dejal, da je »vesel, da je to tudi za Slovenijo priznanje, da smo navzoči na tem področju«.

Predsedujoči kongresu Jose Luis Restan je na začetku iz...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh