Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pisma bralcev tednika Družina

Objava: 03. 05. 2008 / 22:00
Čas branja: 13 minut
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 07:27

Pisma bralcev tednika Družina

Vi, ki le zahtevate več in več, ozrite se še na druge, evri pa vas ne bodo osrečili, saj se bo še vedno našel kdo, ki ima več kot vi!
»Refleksije ob neki pameti« (3)

V Družini je bil 30. marca članek gospe Spomenke Hribar, v katerem »hvali« komunizem in za vse zle posledice komunizma krivi katoliško Cerkev. Bralci Družine smo presenečeni, da se nasprotnikom Cerkve dovoli objaviti članke s tako vsebino in tako dolge, ko bi lahko bili na tem mestu vsaj trije članki, ki jih pišemo o aktualnih temah bralci Družine. Gospa Hribarjeva se ne more sprijazniti z resnico o dogajanjih med revolucijo, ki sedaj prihaja na dan, zato na široko »hvali« komunizem.

Gospe Hribarjevi bom odgovoril samo na dve njeni trditvi, ki jih piše v tem članku: »Toda, da je del katoličanov sploh prišel do roba kraških brezen, je soodgovorna Cerkev!« Ja, res je. Duhovniki so nas vernike za časa Kraljevine Jugoslavije opozarjali na pohod komunizma in revolucije pri nas. Izobraženci so bili seznanjeni z bedo in trpljenjem ljudi v Sovjetski zvezi, ki je po oktobrski revoluciji brutalno obračunala z vern...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh