Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pisma bralcev tednika Družina

Objava: 19. 04. 2008 / 22:00
Čas branja: 14 minut
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 07:09

Pisma bralcev tednika Družina

Ameriška družba Harrah’s Entertainment je s Hitom iz Nove Gorice marca letos prekinila pogajanja o investiciji v igralništvo in velezabavišče na Primorskem.
»Refleksije ob neki pameti« (2)

Ob vsem spoštovanju do gospe Hribarjeve, ki si ga kot prva v procesu razkrinkavanja zločina nedvomno zasluži, saj je prva izrazila misli mnogih src, razmišljam takole:

Čeprav sem skoraj trideset let mlajši od gospe Hribarjeve, sem ob branju njenega prispevka, ko med drugim trdi, da o njeni »duhovni pripravi« na vstop v partijo g. Stanovnik ne ve ničesar, zaslutil, da o tej pripravi vem nekaj tudi sam. Kot sin popolnega idealista, kakršna je bila in ostaja tudi gospa Hribarjeva, lahko z gotovostjo trdim, da je bila za vstop v partijo potrebna poleg idealizma tudi določena mera naivnosti. Ob mladosti in posledicah družinskih korenin je to razumljivo in skorajda opravičljivo. Za dolgoletno vztrajanje v partiji pa samo to ni bilo več dovolj. Da po toliko letih in vseh znanih dejstvih nekdo še ne opazi razlike med vzrokom in posledicami … Za bralce s širšega okrožja Krimske jame je pisanje g. Hribarjeve zaskrb...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh